SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

2016. májusában, Sandahl rezidencia néven, elindítottuk a 4 szobából álló panziónkat, amely szintén a Kezdet dűlőn elhelyezkedő Sandahl birtok központi épületében található.
A meseszép és békés környezet övezte házban garantált a hozzánk ellátogatók feltöltődése. A szobákból Badacsony legszebb panorámája, a balatoni tájkép egyik legfestőibb szelete tárul elénk. A berendezés tipikus skandináv stílust mutat.

A szobáink kiadásával 10 fő elszállásolására van lehetőség. Szobáink mindegyike klimatizált, balatoni panorámával, saját fürdőszobával, ingyenes Wi-Fi kapcsolattal, síkképernyős TV-vel rendelkezik.
Fontos tudni, hogy a szobák az épület emeleti szintjén találhatóak, ahol egy kis konyhai rész (hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, tányérok, evőeszközök, poharak rendelkezésre állnak) is kialakításra került.

A foglalható szobákat színek szerint neveztük el, befogadóképességük pedig a következőképp alakul:
– Zöld szoba: 2 db egyszemélyes ágy
– Sárga szoba: 2 db egyszemélyes ágy
– Pink szoba: 3 db egyszemélyes ágy (erkélyes)
– Szürke szoba: 1 db franciaágy és 1 db egyszemélyes ágy

Ellátásként reggelit biztosítunk.
Szálláshelyünk Badacsony központjától 1,5 kilométeres távolságra helyezkedik el.
Étteremmel nem rendelkezünk, viszont vendégeink a község területén és a közeli településeken számos jó nevű éttermet ki tudnak próbálni.
Szobáink elérhetőségéről és aktuális árainkról kérjük érdeklődj üzenetben, vagy foglalj hozzánk a booking.com szállásközvetítő oldalon keresztül.
Kis- és háziállatokat nem fogadunk, megértéseteket köszönjük.

NTAK regisztrációs szám: EG20001910.